Card rendered with a square instead of default card view on an Agile board

Hello!

 

I've been tinkering with workflows lately and I bumped into a very strange issue. After adding a new workflow (just a WorkTimer) to YouTrack InCloud all of my cards in two of my Projects which share one board started looking like this:

 

 

I added the same workflow to another project and this hasn't yielded the same result.

 

I'd be very grateful if anyone could point out what can I do to undo this? (I tried removing the workflow but, unfortunately, to no avail). Is there a setting anywhere whose responsibility is to render the cards? The ones in Settings -> Cards haven't been helpful. This happens in Chrome and Safari. I've also deleted cookies and reloginned.

6 comments
Comment actions Permalink
Official comment

Could you please provide the workflow itself?

Also did you try to change the size of the card on a slider on the right top corner of the board?

Comment actions Permalink

It's a default workflow supplied by the distribution called Work Timer with two rules "Start/Stop timer" . I guess it's not relevant.

 

Yep, I have tried adjusting sizes. Unfortunately, this doesn't change anything.

0
Comment actions Permalink

How the board did look like before, could you please provide the screenshot? 

0
Comment actions Permalink

Sure! This is how it looked before (I don't have the screenshot for the swimlane linked above, but this not essential to the issue at hand as the problem persists over all swimlanes) :


 

0
Comment actions Permalink

Please expand the column: http://i.imgur.com/Ib8iVVC.png (click open the "closed" column and it should be expanded)

1
Comment actions Permalink

Thank you very much for your support. This was indeed very easy.

0

Please sign in to leave a comment.