can't have empty value for field Assignee

I'm getting this error: "can't have empty value for field Assignee".  The field Assignee is left pretty much default: cannot be empty and the assigned bundle is "

Assignees". There are two assignees in the list available.  The best thing is: the value is NOT empty. An assignee is actually filled in and still the issue reporter complains that it isn't. It gets better: if I uncheck "Can't be empty" in the administration, everything goes well and the assignee is correctly filled in. But I do want this checkbox ticked!  What's going on?  using YouTrack 3.1.
7 comments
Comment actions Permalink

Hello, Martijn!

Do you have ay workflow attached to your project?

0
Comment actions Permalink

Everything about workfows I left default. I haven't touched them yet. So if the default is yes, then yes :-)

0
Comment actions Permalink

When this problem appears, do you set any subsystem to the issue?

0
Comment actions Permalink

Hi

Did you ever resolve this problem as I am getting the same issue.

thanks

Mike

0
Comment actions Permalink

Hello,

Do you have jetbrains-youtrack-subsystemAssignee workflow in your project? And does your issue subsystem have owner?

0
Comment actions Permalink

Hello Mike,

could you describe how do you get this error?

And what is your YouTrack version?

--

Sergey Andreev

QA Engineer

JetBrains, Inc

http://www.jetbrains.com

"Develop with pleasure!"

0
Comment actions Permalink

Hi

That was it!! Many thanks for the quick response!

Cheers

Mike

0

Please sign in to leave a comment.