YT6-standalone, jabberbot reconnect every second

Hello.
After upgrade YT from 5.x to 6 version I faced to problem with jabber notification. Jabberbot reconnecting to jabber server every second with message "Replaced by new connection". I have one server with youtrack 6 and one server with jabber (ejabberd 2).
Youtrack logs:
stream:error (text)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader.parsePackets(PacketReader.java:260)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader.access$000(PacketReader.java:43)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader$1.run(PacketReader.java:70)
stream:error (text)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader.parsePackets(PacketReader.java:260)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader.access$000(PacketReader.java:43)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader$1.run(PacketReader.java:70)
stream:error (text)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader.parsePackets(PacketReader.java:260)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader.access$000(PacketReader.java:43)
    at org.jivesoftware.smack.PacketReader$1.run(PacketReader.java:70)
prettyPrint();

And ejabberd logs:
2014-11-14 16:50:15.494 [debug] <0.26833.67>@ejabberd_c2s:send_text:1837 Send XML on stream = <<"<stream:error><conflict xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'></conflict><text xml:lang= xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>Replaced by new connection</text></stream:error>">>
2014-11-14 16:50:15.506 [debug] <0.29930.67>@ejabberd_c2s:send_text:1837 Send XML on stream = <<"<stream:error><conflict xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'></conflict><text xml:lang= xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>Replaced by new connection</text></stream:error>">>
2014-11-14 16:50:15.512 [debug] <0.29937.67>@ejabberd_c2s:send_text:1837 Send XML on stream = <<"<stream:error><conflict xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'></conflict><text xml:lang= xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>Replaced by new connection</text></stream:error>">>
2014-11-14 16:50:16.970 [debug] <0.29945.67>@ejabberd_c2s:send_text:1837 Send XML on stream = <<"<stream:error><conflict xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'></conflict><text xml:lang= xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>Replaced by new connection</text></stream:error>">>
2014-11-14 16:50:17.523 [debug] <0.29965.67>@ejabberd_c2s:send_text:1837 Send XML on stream = <<"<stream:error><conflict xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'></conflict><text xml:lang= xmlns='urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams'>Replaced by new connection</text></stream:error>">>
prettyPrint();
I'm create ticket https://youtrack.jetbrains.com/issue/JT-27648. Somebody can help me with problem please?
3 comments
Comment actions Permalink
When I restart youtrack server, jabberbot work correct but some time later jabberbot reconnect again.
0
Comment actions Permalink
This happens on InCloud too.
0
Comment actions Permalink
Hello,
please see in ticket https://youtrack.jetbrains.com/issue/JT-27648#
Leonid Stryuk says this problem fixed in minor release. May be is fix for incloud too.
0

Please sign in to leave a comment.