WF Editor issues while updating default workflow

I'm trying to move several projects to Agile Board so I have 3 bundles with state[1] type: All States (default one), States (will be shrinked to columns only) and Substates (all states that are removed from States). I want to replace default State field with State+Reason pair.

"All States" contains "Fixed" state since it's used by all projects including those will use list only. "States" contains "Resolved" state.

When I'm trying to create new workflow I face the following problems, see screenshots. When state is typed as Fixed editor proposes to create it in "States" bundle. I know that there is "Resolved "in "State". I change "Fixed" to "Resolved" and editor proposes to create "Resolved" in "All States"... Why does it take different bundles for evaluation?

Screen Shot 2012-08-17 at 6.59.43 PM.png

Screen Shot 2012-08-17 at 7.00.05 PM.png
4 comments
Comment actions Permalink
Another issue: Reason is resolved in one rule and is red in another
Screen Shot 2012-08-17 at 7.21.26 PM.png

Screen Shot 2012-08-17 at 7.21.40 PM.png
0
Comment actions Permalink
Original issue seems resolved by renaming rules to have unique names across repository
Comment is resolved by copying statement from first editor to second one. Not sure why but it work good now.
0
Comment actions Permalink
Is there any way to trigger command window from workflow rule with predefined text in it?
0
Comment actions Permalink
Values of bundles are available in rules depend on projects the rules are attached to.

Is there any way to trigger command window from workflow rule with predefined text in it?

Generally no. There is related request - http://youtrack.jetbrains.com/issue/JT-14266

Also on issues list if required by workflow rule field is not shown (by issues list viewing settings) command window will be opened with that predefined field name.
0

Please sign in to leave a comment.